Sande Trafikkskole avd Horten

Effektiv kvalitetsopplæring til riktig pris

Sande Trafikkskole avd Horten

Vi ønsker deg velkommen til Sande Trafikkskole avd Horten

 

Fra 1. august finner du oss i sentrale lokaler i Storgata 7A der vi gir opplæring på bil, både manuell og automat, samt bil med tilhenger.

 

Hos oss på Sande Trafikkskole kjører du din opplæring i følgende skolebiler;

Audi Q3

Audi Etron

Audi A3

Volvo V60

Tesla Model Y

Tesla Model3

 

Ved avdelingen vår i Horten møter du trafikklærerne Kjetil og Kristoffer samt Tine på kontoret. Sande Trafikkskole er en veldrevet skole med totalt 8 trafikklærere som har vært i drift siden 1997, så vi har lang erfaring i trafikksikkerhetsarbeidet og med å utdanne trygge og ansvarsfulle sjåfører. 

Ved avdelingen vår i Horten har vi satset på et godt og solid team med lang fartistid som vil gjøre sitt ytterste for at du skal trives hos oss som elev og som foresatt. For oss er det viktig at du som elev føler deg ivaretatt, og vi er kjent for meget god tilgjengelighet om det skulle dukke opp ting du lurer på. Siv er alltid tilgjengelig på sms 90865213, på mail post@sandetrafikkskole.no og på chat via Facebook, foruten telefontiden mandag-torsdag kl 10-16 (fredager kl 10-14) på nr 33770010

Avdeling Horten vil offisielt være åpen fra 1. august, men lurer du på våre priser, booking eller annet; ta kontakt allerede nå på telefon 33770010 til Siv på kontoret i Sande, så får du gode svar:)

 

Vi gleder oss til å treffe dere

 

--Kvalitet vil alltid bli billigst--

Ta kontakt

Åpningstider

Vår telefontid er mandag til torsdag kl 10-16. Alltid tilgjengelig på chat via nettsiden vår og på mail.
Messenger

Medlem av:

Norges Trafikkskoleforbund-logo Trafikkforum-logo